Virtualisatie & Cloud Computing » Dynamic Cloud » Voordelen

Met de Dynamic Cloud van EuroSys hebt u de voordelen van een eigen flexibel datacenter, zonder de investering en de zorgen. Onze jarenlange ervaring in serverbeheer, waar reeds meer dan 1.200 klanten gebruik van maken, is de beste garantie voor een optimale dienstverlenging voor servers.

Alle voordelen van de Dynamic Cloud op een rijtje :

Volledige controle

U behoudt volledige controle over uw virtuele servers in de Dynamic Cloud via ons MyAccount controlepaneel. Bovendien hebt u volledige beheersrechten over uw virtuele servers zodat u zelf de software kunt installeren en instellen naar uw wensen.

Gemakkelijk uit te breiden

Nieuwe servers kunnen heel vlug geactiveerd worden en technische aanpassingen worden à la minute uitgevoerd via de Myaccount-website. Om een hogere werklast op de server op te vangen kunt u het geheugen, het aantal processoren en de opslagcapaciteit van uw virtuele servers verhogen zonder manuele tussenkomst van EuroSys. U doet de instellingen via het online controlepaneel en uw aangepaste server is direct beschikbaar!

Voordelig

U kunt zelf automatisch via het online controlepaneel uw virtuele servers op- of afwaarderen afhankelijk van uw noden en budget op het ogenblik. Daarom wordt er iedere dag gemonitord hoeveel servers en welke systeemresources u gebruikt. Op het einde van de maand ontvangt u hiervan een factuur met een gedetailleerd overzicht per dag. U betaalt enkel wat u effectief nodig heeft.

Veilig

Iedere virtuele server is volledige geïsoleerd van de andere virtuele servers. Er is geen invloed van andere gebruikers op de dezelfde fysieke server. Bovendien zijn alle servers beschermd door middel van een hardware firewall.

Hoge beschikbaarheid

Uw virtuele servers staan in de Dynamic Cloud op verschillende fysieke servers. Is er een probleem op een fysieke server, dan worden de virtuele servers automatisch verhuisd naar andere fysieke servers. Dankzij de LiveMigration-technologie is er geen onbeschikbaarheid tijdens het omschakelen.

Inactieve servers

Servers die u niet gebruikt (bijv. enkel voor testdoeleinden) kunt u tijdelijk uitschakelen. Voor die servers wordt het geheugen en de processor niet aangerekend. Op het moment dat u de servers terug nodig hebt, start u ze opnieuw op en werken ze verder met dezelfde originele instellingen. Voordelig en handig!

Geen contractperiode

In uw Dynamic Cloud kunt u op ieder moment nieuwe virtuele servers opzetten en stopzetten. De kost van uw server wordt dagelijks berekend aan de hand van de ingestelde resources met een minimum activiteit van 15 minuten. U bent niet gebonden aan lange contractperiodes. Zo behoudt u een maximale flexibiliteit en neemt u geen enkel risico!

virtuele server, dynamic cloud, voordelen