Veiligheid » Total Protection Service » Voordelen

EuroSys Veiligheidsoplossingen

EuroSys levert samen met McAfee de eerste werkelijk geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor kleine bedrijven tegen betaalbare prijzen.

U wilt 24 uur per dag en 7 dagen per week uitgebreide beveiliging voor uw pc's en servers, maar u hebt geen tijd, budget of arbeidskrachten om de beveiliging zelf te beheren? Goed nieuws. Met McAfee Total Protection Service nemen wij u al het werk uit handen. Deze dienst werkt achter de schermen om uw pc's en bestandsservers bij te werken en te beveiligen tegen virussen, spyware, hackeraanvallen en identiteitsdieven.

McAfee Total Protection

Zelf in controle of volledig beheerd

Bij de Total Protection Service beheert EuroSys de volledige oplossing, maar bedrijven die graag meer controle willen, kunnen gebruik maken van het SecurityCenter. Deze management console biedt extra mogelijkheden om alle computers te beheren. Extra rapportering maakt het gemakkelijk om een overzicht te behouden van de licenties. U ziet alle computers waarop de oplossing is geïnstalleerd, maar nog belangrijker: het duidt aan welke computers een beveiligingsrisico vertonen.

McAfee Security Center Demo

Eén oplossing

Totale bescherming voor desktops, servers en email in een enkele, geïntegreerde service met bescherming tegen virussen, spyware, spam en phishing plus een desktop firewall; alles in één. Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Surf veilig op het web dankzij SiteAdvisor.

Altijd beschermd

Wanneer uw systemen verbonden zijn met het internet, worden ze automatisch, zonder enige tussenkomst, met regelmatige intervallen gedurende de dag bijgewerkt en beveiligd. Door deze snelle updates blijven uw desktops, servers en e-mail proactief beschermd tegen beveiligingsbedreigingen.

Voordelig

Voor een laag abonnementsbedrag krijgt u automatisch bescherming tegen virussen, spyware, spam, phishing, een desktop firewall en technische ondersteuning. Voor het beheer van uw beveiliging hoeft u geen extra software, hardware of technische ondersteuning te kopen of IT-specialisten in te huren. Een lage maandelijkse bijdrage in de kosten vervangt een eigen investering in servers en softwarelicenties.

Bewezen technologie

EuroSys werkt samen met McAfee voor het aanbieden van de Total Protection Service. McAfee is één van de wereldwijde leiders voor de bescherming in beveiligingsoftware.