Veiligheid » Total Protection Service » Diensten

McAfee SecurityCenter

McAfee Security Center

Deze gebruiksvriendelijke, web-based console beheert en rapporteert over alle security services. Het centraliseert alle installaties, configuraties, rapporten en updates en laat u toe meerdere gebruikersgroepen aan te maken. Via de SecurityCenter management console kunt u zien welke machines geïnfecteerd zijn en de virusbescherming en firewall aanpassen. (bekijk de demo)

Desktop en file server anti-virus

McAfee Total Protection Service Anti-virus

Bescherm uw pc's en bestandsservers tegen de naar schatting 300 nieuwe virussen die elke maand worden geïntroduceerd. Active VirusScan combineert de meest geavanceerde detectie-, scan- en opschoonprogramma's voor alle typen bestanden, bijvoorbeeld e-mailbijlagen die op uw computer of server worden ontvangen.

Desktop anti-spyware

McAfee Total Protection Service Anti-spyware

De ultieme verdediging tegen de grootste beveiligingsrisico's van nu. Roep ongewenste programma's die uw bedrijfsactiviteiten ondermijnen een halt toe met behulp van de enige echte anti-spyware software voor bedrijven. Dit onovertroffen McAfee product maakt gebruik van geavanceerde toegangscontroles voor een proactieve blokkering van ongewenste programma's die wachtwoorden stelen, gevoelige gegevens verzenden, systemen beschadigen, internetverbindingen vertragen en irritante popups verspreiden. Zo kunnen kwaadaardige toepassingen uw computers en netwerken niet eens meer bereiken. McAfee Anti-Spyware is een onmisbare bescherming voor bedrijven van elke omvang.

Web Security

McAfee Total Protection Service Web Security

McAfee SiteAdvisor™ vult de Total Protection Service perfect aan doordat het gebruikers waarschuwt alvorens zij op gevaarlijke websites komen en helpt zo online gevaren in real-time te voorkomen. McAfee SiteAdvisor™ helpt gebruikers om veilig te surfen door websites te testen en ze een veiligheidsscore te geven terwijl de gebruikers surfen.

E-mail anti-spam en anti-virus service

E-mail anti-spam en anti-virus service

Dit is een altijd ingeschakelde, automatische e-mailbeveiligingsservice die volledig voor u wordt beheerd. Aanbevolen voor bedrijven met minder dan 250 gebruikers die behoefte hebben aan een eenvoudige, effectieve e-mailbeveiliging. De e-mail wordt gerouteerd via McAfee, zodat de service achter de schermen spam, ongepaste inhoud en e-mailvirussen kan verwijderen voordat deze uw netwerk bereiken. Door de MX-record (Mail Exchange) om te leiden via de McAfee servers, kan het e-mailverkeer snel en eenvoudig worden gescand - voordat het uw netwerk bereikt - met minder dan één seconde vertraging tijdens de overdracht. Geen productiviteitsverlies meer. Geen schadelijke virussen meer. En dat alles zonder de gebruikelijke problemen en kosten van e-mailbeveiliging. E-mailbeveiligingsservice met anti-virus en anti-spam functies, volledig beheerd door experts van McAfee.