Hosten van toepassingen » SharePoint » SharePoint Templates

EuroSys SaaS Software as a Service SharePoint Hosting

Een SharePoint Site werkt op basis van templates. Die zorgen voor een consistente lay-out over de hele site en bieden standaard heel wat functionaliteiten die u nodig heeft voor het uitvoeren van een specifieke taak. Door middel van uw internet browser kunt u componenten toevoegen of de lay-out aanpassen naar de stijl van uw bedrijf of vereniging.

Templates Omschrijving
Team Site Met deze template wordt een site voor teams gemaakt om informatie snel en gemakkelijk te maken, organiseren en delen. De template bevat een documentbibliotheek en basislijsten, zoals aankondigingen, gebeurtenissen, contactpersonen en snelkoppelingen.
Document Werkruimte Met deze template wordt een site gemaakt waarop collega's samen aan documenten kunnen werken. De template bevat een documentbibliotheek om het primaire document en ondersteunende bestanden in op te slaan, een takenlijst om taakitems toe te wijzen en een lijst met koppelingen naar bronnen die verwant zijn aan het document.
Basis Vergader Werkruimte Alle basisbenodigdheden om vergaderingen te plannen, te organiseren en bij te houden. Deze vergaderwerkruimte bevat de volgende lijsten: doelstellingen, genodigden, agenda en documentbibliotheek.
Lege Vergader Werkruimte Een lege vergaderwerkruimte die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
Vergaderruimte voor besluitvorming Een vergaderwerkruimte waarin relevante documenten kunnen worden gecontroleerd en besluiten kunnen worden vastgelegd. Deze vergaderwerkruimte bevat de volgende lijsten: doelstellingen, genodigden, agenda, documentbibliotheek, taken en besluiten.
Vergaderruimte voor informele bijeenkomst Een hulpprogramma voor het plannen van informele gelegenheden, met daarin een discussiebord en een afbeeldingbibliotheek om afbeeldingen van de gebeurtenis te posten. Deze vergaderwerkruimte bevat de volgende lijsten en webonderdelen: genodigden, aanwijzingen, afbeelding/logo, benodigdheden, discussies en een afbeeldingbibliotheek.
Vergaderruimte met meerdere pagina's Hiermee beschikt u over alle basisbenodigdheden voor het plannen, organiseren en bijhouden van een vergadering op meerdere pagina's. Deze vergaderwerkruimte bevat de volgende lijsten: doelstellingen, genodigden en agenda, en daarnaast twee lege pagina's die u kunt aanpassen op basis van uw behoeften.
   

Bron: Microsoft.com