Hosting van toepassingen » Nomadesk » Getuigenissen van tevreden klanten

Enforma

Enforma gebruikt Nomadesk om vanaf om het even waar toegang te hebben tot alle nodige files:

Onze medewerkers werken steeds vanaf verschillende locaties, daarom is Nomadesk de ideale oplossing voor ons om samen te werken”, vertelt Marleen Vanbuul, mede-eigenaar van Enforma.

Moodmaker

Met Nomadesk heeft Moodmaker veilig toegang tot offline documenten:

“Ik kan onmogelijk wachten tot er internetconnectie is wanneer ik een presentatie aan het geven ben of een budget aan het bespreken ben met een klant. Nu kan ik erop vertrouwen dat ik alle bestanden steeds bij de hand heb", zegt Yves Sandyck, zaakvoerder van Moodmaker.

Simbiosis.Life

Simbiosis.Life benut Nomadesk om vlug informatie te delen en up-to-date te hebben:

“Nomadesk is de meest elegante oplossing om aan goed projectmanagement te doen. Het stelt mij in staat de projecten per klant te groeperen, bovendien zijn de projectdocumenten vanaf eender welke locatie toegankelijk voor alle projectmedewerkers bij de klant”, meldt Johan Geysen, bedrijfsleider van Simbiosis.Life.

Relocation Belgium

Dankzij Nomadesk kan Relocation Belgium zijn ICT kost tot een minimum beperken:

“Ik kan me niet inbeelden dat ik mijn werk even goed zou kunnen doen zonder Nomadesk; met behulp van Nomadesk heb ik van mijn bedrijf een succes gemaakt”, zegt Deborah Loones, manager van Relocation Belgium.

ICT Consultant

ICT Consultant Bram Van Handenhoven hanteert Nomadesk om efficiënter te kunnen werken en gemakkelijk toegang te hebben tot zijn documenten ongeacht waar hij zich bevindt:

“Dankzij Nomadesk beschik ik overal over dezelfde documenten of ik nu werk vanaf mijn portable, desktop computer of via een netbook. Daarenboven heb ik zo goed als geen documenten meer staan in de folder “mijn documenten”, alle files zijn terug te vinden op Nomadesk”.