Hosting van toepassingen » Nomadesk » Synchroniseren

Vaak staan uw belangrijke bestanden verspreid over verschillende computers waardoor het moeilijk is een overzicht te houden en u ze gemakkelijker kunt verliezen. EuroSys Nomadesk werkt dit risico weg door een filserver aan te bieden die op een veilige manier uw kostbare documenten samenbrengt, er een back-up van neemt en de files synchroniseert tussen verschillende computers.

 

Altijd up-to-date dankzij automatische synchronisatie

U dient zich geen zorgen te maken over het synchroniseren van uw bestanden, u kunt eenvoudig uw documenten op de fileserver bewaren (of slepen) en Nomadesk doet de rest. Telkens u zich aanmeldt of op ingestelde intervals, scant Nomadesk de online fileserver en synchroniseert automatisch de files die werden toegevoegd of door andere teamleden werden gewijzigd. Het Hostbasket Nomadesk icoon verandert van kleur om aan te duiden dat uw fileserver verbonden is, gesynchroniseerd is of op dat moment synchroniseert.

Win tijd en bandbreedte.

In het snelle bedrijfsleven van vandaag wilt u absoluut niet nutteloos zitten wachten tot uw bestanden zijn gesynchroniseerd. Hostbasket Nomadesk gebruikt DeltaSync™ technologie die het synchronisatieproces versnelt door enkel die delen van het bestand te updaten die gewijzigd werden. Bijvoorbeeld, indien u slechts enkele velden in een 2GB grote database hebt gewijzigd, zal Nomadesk enkel de nieuwe velden updaten en niet het hele bestand opslaan zodat u kostbare bandbreedte en tijd wint. Nomadesk synchroniseert tevens in de achtergrond zodat u ononderbroken kunt verder werken.

Roep een vorige versie van uw bestanden op.

Teamleden kunnen met file revisions oudere documenten bekijken en terugzetten tot 7 dagen terug (back-up). Naast de versie die dagelijks automatisch aangemaakt wordt, kunnen teamleden ook een onbeperkt aantal manuele versies of snapshots aanmaken i.f.v. hun behoeften. Hierdoor kunnen Nomadesk gebruikers zelf eigen back-ups maken.

Bekijk demo filmpje.