Hosting van toepassingen » Nomadesk » Delen en samenwerken

Nomadesk biedt aan bedrijven een kostenefficiënt, eenvoudig te gebruiken en veilige oplossing voor het delen van bestanden binnen en buiten het bedrijf. Deel de toegang tot de bestandservers met teamleden en collega's, geef "alleen-lezen toegang" aan leden buiten uw team en gebruik FileLink om via email een link naar andere personen te sturen.

 

Onbeperkt samenwerken

Dankzij Nomadesk zijn bestanden steeds up-to-date en beschikbaar voor de teamleden zowel online als offline. Nomadesk synchroniseert en update de bestanden automatisch op de cloud server en op de lokale servers van de teamleden. U kunt zo weinig of zo veel mensen uitnodigen op Team Fileservers als nodig zonder bijkomende kost.

FileLink™

FileLink is een gemakkelijke en veilige manier om bestanden te delen met mensen die geen toegang hebben tot uw fileserver. Het is veiliger om een link te sturen naar het bestand op uw server dan het bestand als bijlage te versturen en het laat u ook toe bestanden te delen die te groot zijn voor een mailbox. FileLink kan door iedereen gebruikt worden zonder bijkomende software te installeren. U bepaalt zelf hoe lang het bestand beschikbaar blijft en u kunt op de hoogte worden gebracht wanneer het bestand wordt gedownload.

Delen van folders

Wilt u meerdere bestanden delen met medewerkers of externe partijen zonder dat u hen toegang moet geven tot de rest van uw fileserver, dan is Folderlink de oplossing.

Via mynomadesk.be kunt u eender welke folder op uw teamfileserver delen en hebt u tal van instelopties:

 • U kunt een teamlid toelaten om bestanden op te laden naar een specifieke folder op de fileserver.
 • U kunt de toegang tot de folder beperken in tijd.
 • Folderlink wordt extra beveiligd met een wachtwoord.

Deel folders op uw website met de Nomadesk Widget

Plaats deze widget op uw website en u kunt de inhoud van een folder op uw fileserver publiekelijk delen met derden, zonder login. Heel interessant voor bv. uw brochures, prijslijsten of als press room.

Uw bezoekers vinden steeds de laatste versie zonder dat u telkens opnieuw een publish moet doen van uw website. U hebt de mogelijkheid om leveranciers of klanten toe te laten documenten te uploaden naar deze folder.

EuroSys maakt gebruik van deze widget voor het delen van zijn productfiches.

FileLink integratie met Outlook 2007/2010

Het versturen van grote bestanden zoals foto’s, tekeningen, video’s of presentaties kan heel eenvoudig vanuit onze software of via uw online controlepaneel. Dankzij een naadloze integratie kunt u nu ook bestanden delen vanuit Microsoft Outlook.

Voor iedere bijlage hebt u de keuze om het bestand te mailen of gebruik te maken van een FileLink. In het laatste geval wordt het bestand automatisch naar uw fileserver gekopieerd en ontvangt uw bestemmeling een link naar die locatie.

Uw voordelen:

 • U kunt uw bijlagen blijven bewerken nadat ze zijn gemaild.
 • U kunt in enkele seconden bijlagen van meer dan 10MB versturen.
 • Uw e-mailsysteem raakt niet meer overbelast.
 • U kunt uw bijlagen beveiligen met een wachtwoord.
 • Alle verstuurde bijlagen worden verzameld in een map die zo als archief kan dienen.
 • Volledig instelbaar, u behoudt steeds de controle.
 • Read-only: de eigenaar/beheerder van de fileserver kan documenten read-only zetten zodat het originele document ongewijzigd blijft.
 • Ignore files: opzetten van een negeerpatroon opdat documenten niet gesynchroniseerd kunnen worden.
 • Work offline: automatische detectie van een netwerkverbinding, wanneer geen internetverbinding gedetecteerd wordt, werkt u gewoon in de Nomadesk offline mode. U hebt eveneens de mogelijkheid om manueel de connectie te verbreken.
 • Adressenbestand: Nomadesk kan e-mailadressen vanuit Microsoft® Outlook, Gmail of CSV files importeren.
 • Windows ® explorer integratie: werkt als een verkenner van waaruit u verschillende acties kunt uitvoeren.
 • IntelliSignUp: eenvoudige installatie en set-up van uw team fileserver, stap voor stap.