Webhosting » Windows hosting » EuroSys Marketing Center

Bezoekersstatistieken

Bezoekersstatistieken

Onze statistieken geven u een duidelijk overzicht van het aantal bezoekers, wanneer en hoe lang ze op uw website blijven. U kunt uit deze statistieken heel bruikbare informatie halen over welke pagina's het meest of minst bezocht worden, welke besturingssysteem en browser uw bezoekers gebruiken en via welke zoekmotoren ze bij u terecht komen. U kunt op de AWStats website een volledig overzicht van de functionaliteiten raadplegen.

Gratis Google AdWords Voucher ter waarde van € 50

Google AdWords

Bij Google AdWords biedt u op de zoektermen. De hoogste bieder wordt helemaal bovenaan getoond in de lijst van advertenties. Uw advertentie wordt dan bij de gevraagde zoektermen geplaatst en u betaalt dus enkel wanneer een geïnteresseerde bezoeker op uw advertentie klikt. Google AdWords campagnes kunnen heel snel opgestart en gestopt worden.
EuroSys heeft een overeenkomst gesloten met Google, zodat U als EuroSys klant, kan profiteren van een GRATIS Google Campagne ter waarde van € 50, volledig gratis.

Lees meer over Google AdWords.

Optimalisatierapport

Optimalisatie rapport

Ons optimalisatierapport biedt u een volledig en onmiddellijk in praktijk omzetbaar overzicht van alle wijzigingen die u op uw webpagina dient door te voeren zodat u de kansen op een top-10 positie op een bepaalde pagina voor een bepaald trefwoord aanzienlijk verhoogt. Dit door een groot aantal parameters waar zoekmotoren rekening mee houden speciaal op uw website af te punten en te vergelijken met de concurrerende posities. Het optimalisatierapport is bestemd voor content managers, webmasters, marketeers en zaakvoerders.

Wekelijkse positierapporten zijn beschikbaar als optie.
Klik hier voor een overzicht van de opties.

Wekelijks positierapport

Wekelijks Positierapport

Een positierapport gaat voor uw website de positie na voor maximaal 30 trefwoorden in de belangrijkste search engines. Aan de hand van dit rapport kunt u uw website pagina's verder aanpassen zodat ze hoger scoren in zoekmachines.

Positierapporten zijn beschikbaar in optie.
Klik hier voor een overzicht van de opties.

GRATIS aanmelding van uw website

Via de link directory wordt uw website snel opgenomen in search engines door spidering. Aanmelden bij iedere search engine is dan overbodig. Inbegrepen bij ieder shared hosting pakket.

Maandelijkse Zoekmachine adviestip (SEO)

Maandelijks ontvangt u gratis een tip over hoe u uw website beter kan optimaliseren voor topposities in zoekmotoren.