Webhosting » Hosting à la carte » Databases

MS Access

logo MS Access

Microsoft Office Access is het relationele databasemanagementsysteem (RDBMS) van Microsoft, dat de relationele Microsoft Jet Database engine combineert met een grafische gebruikersinterface. Access wordt gebruikt in kleine ondernemingen, in afdelingen van grote bedrijven en door hobbyprogrammeurs voor de aanmaak en behandeling van gegevens. De Access databank wordt geplaatst binnen de webruimte van de website.

U beschikt over een ongelimiteerd aantal MS Access databases.

MS SQL 2005 & 2008 database

SQL Server voorziet in een geïntegreerde oplossing voor informatiebeheer waarmee zowel grote als kleine organisaties bedrijfsapplicaties kunnen bouwen en implementeren die beter kunnen worden geschaald, betrouwbaarder en veiliger zijn.

U kunt MSSQL databases aan uw Hosting à la carte pakket toevoegen.
Klik hier voor een overzicht van de opties.

MySQL 5.051a

MySQL is een Open Source relationeel databasemanagementsysteem (RDBMS), dat gebruikmaakt van SQL. MySQL werd vroeger vooral gebruikt voor toepassingen zoals fora en gastenboeken, meestal in combinatie met PHP, tegenwoordig is het de basis van een breed scala aan internettoepassingen, maar ook standalone software. Voorbeelden van websites die gebruikmaken van MySQL zijn de sites van Wikipedia, de vrije encyclopedie.

U kunt MSSQL databases aan uw Hosting à la carte pakket toevoegen.
Klik hier voor een overzicht van de opties.