Wat is mailhosting?

EuroSys Exchange mailhosting

Voor het versturen en ontvangen van e-mail hebt u een mailserver nodig. Deze slaat berichten tijdelijk op, tot ze in uw mailbox of die van uw bestemmeling kunnen worden afgeleverd. Het opzetten en beheren van een eigen mailserver vergt heel wat kennis, om nog niet te spreken van de investering in servers en softwarelicenties. EuroSys neemt deze taken over en zorgt ervoor dat u zonder investering en zonder zorgen kunt blijven rekenen het binnenkomen van die belangrijke e-mails (met bv. bestellingen).

Voordelen van mailhosting bij EuroSys

Geen investering in eigen mailserver

Het opzetten van een mailserver vereist heel wat investeringen: er moet een server en software aangekocht worden en medewerkers moeten getraind worden om de mailserver te onderhouden. Daarnaast zijn er heel wat taken die dagelijks nodig zijn om de server optimaal te laten werken en uw gegevens veilig te houden.
EuroSys doet die investering en het onderhoud voor u. U profiteert van de schaalgrootte van EuroSys en betaalt enkel een lage maandelijkse bijdrage voor wat u effectief gebruikt.

Veilig

Uit een recent onderzoek blijkt dat 80% van de bedrijfsgegevens zich in het e-mail systeem bevindt. Bestellingen, afspraken met leveranciers en klanten, offertes zijn enkele voorbeelden van bedrijfskritische informatie die vaak via e-mail verlopen.
EuroSys zorgt voor een dagelijkse back-up van de gegevens op de mailserver. Zo is de informatie beschermd tegen verlies.

Geen verlies meer van e-mails

EuroSys begrijpt dat e-mail van levensbelang is voor de organisatie van zijn klanten. Daarom plaatste EuroSys zijn engineers voor een unieke uitdaging: zorg ervoor dat geen enkele mail verloren gaat.
EuroSys heeft steeds back-up mailservers beschikbaar. Nooit meer verlies van e-mails: een duidelijke belofte van EuroSys.

Altijd beschikbaar

In uw mailsysteem zit de belangrijkste informatie waarmee u iedere dag werkt. Die moet dan ook maximaal beschikbaar zijn. EuroSys investeert continu in betrouwbare servers en infrastructuur waardoor uw informatie altijd binnen handbereik is.

Heel wat extra functies

EuroSys Office Mail, op basis van hosted exchange, biedt heel wat extra's die doorgaans enkel gereserveerd zijn voor zeer grote bedrijven. Zo kunt u gemakkelijk altijd de meest recente versie van uw kalender raadplegen via uw PDA of Blackberry en hebt u steeds alle mails en contactpersonen bij de hand.


De mailhosting oplossingen van EuroSys, Mail Plus en Office Mail, staan garant voor een maximale performantie en uptime, gekoppeld aan de hoogste graad van beveiliging en een supersnelle aflevering van uw e-mails. Bovendien zijn alle oplossingen perfect schaalbaar en kunnen ze probleemloos meegroeien met de noden van uw onderneming.


EuroSys heeft zich gespecialiseerd in e-mailhosting op een Windows platform (Microsoft Exchange 2007) en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. We werken daarom enkel met Dell servers, die worden uitgerust met krachtige Intel processoren. Ons ervaren team van experts zorgt voor een ongeëvenaarde professionele ondersteuning, aangepast aan uw behoeften. U betaalt enkel een laag maandelijks bedrag voor de mailboxen en functionaliteit die u effectief gebruikt.


U kunt dus op beide oren slapen met een EuroSys Mailhosting oplossing.