Mailhosting » Office Mail » Hosted Exchange op iPhone

Hosted Exchange op iPhone

Hosted Exchange op uw iPhone

Met de Apple iPhone 3G hebt u permanent toegang tot het internet en meer dan 90.000 online toepassingen. Gebruik nu ook uw iPhone in combinatie met EuroSys Office Mail (gebaseerd op Microsoft Hosted Exchange).
U krijgt op uw iPhone dan niet alleen de meest recente e-mails direct toegestuurd, maar u ziet ook steeds uw bijgewerkte agenda, contactenlijst, takenlijst, … Zo bent u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw onderneming en van de laatste communicatie met klanten.

Het is mogelijk om alle Office Mail Connect mailboxen te gebruiken met uw iPhone. Binnen enkel minuten is uw iPhone ingesteld voor de Office Mail mailbox.

E-mail op uw iPhone

Steeds meer communicatie en contacten met klanten en partners verlopen via e-mail. Via uw iPhone blijft u permanent op de hoogte van de laatste berichten van uw klanten, leveranciers en zakenpartners.

Tijdens dode momenten (in de file, wachtend bij een klant,...) kunt u die berichten doornemen, beantwoorden en de nodige actie ondernemen.

Zo verhoogt u uw productiviteit en uw klanten zullen die snelle reactie zeker appreciëren.

Uw agenda op uw iPhone

Uw agenda organiseren met Outlook is eenvoudig. Dankzij Office Mail wordt uw agenda ook bruikbaar op uw iPhone. Gewijzigde afspraken of vergaderingen worden zo binnen enkele seconden aangepast.

U kunt eenvoudig nieuwe afspraken maken en gebruikers uitnodigen, zonder dat uw computer moet opgestart zijn. Zo is uw agenda steeds bijgewerkt en kunt u geen dubbele boekingen meer hebben.

Efficiënter kan niet !

Contactpersonen op uw iPhone

Al uw contactpersonen uit Outlook worden gesynchroniseerd met uw iPhone. Zo kunt u vermijden dat u verschillende lijsten van contactpersonen moet aanleggen: één op uw computer en één op uw mobiel toestel.

De lijsten worden permanent gesynchroniseerd. Een nieuw contact op uw iPhone wordt ook aangemaakt op uw computer. Makkelijker kan niet !

Office Mail, hosted exchange, iPhone