Mailhosting » Office Mail » Hosted Exchange op BlackBerry

Hosted Exchange op BlackBerry

Hosted Exchange op uw BlackBerry

De BlackBerry is de zakelijke telefoon bij uitstek. Telefoneren, e-mailen en internettoepassingen gebruiken op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier is de grote troef van een BlackBerry-toestel.

Op uw BlackBerry ziet u alle communicatie zoals telefoongesprekken, SMS boodschappen en e-mails in één oogopslag. Bovendien hebt u ook steeds uw bijgewerkte agenda bij de hand en kunt u uw takenlijstje op uw toestel raadplegen.

Het is mogelijk om de Office Mail Connect BlackBerry mailboxen (gebaseerd op Hosted Exchange) te gebruiken met uw BlackBerry toestel.

E-mail op uw BlackBerry

Steeds meer communicatie en contacten met klanten en partners verlopen via e-mail. Via uw BlackBerry-toestel blijft u permanent op de hoogte van de laatste berichten van uw klanten, leverancieres en zakenpartners. Handig bij BlackBerry is dat alle communicatie in één oogopslag te raadplegen is.

Tijdens dode momenten (in de file, wachtend bij een klant,...) kunt u die berichten doornemen, beantwoorden en de nodige actie ondernemen.

Zo verhoogt u uw productiviteit en uw klanten zullen die snelle reactie zeker appreciëren.

Uw agenda op uw BlackBerry

Het is handig om te kunnen beschikken over een agenda die altijd up-to-date is en gesynchroniseerd wordt met de Outlook client op uw computer waardoor u snel nieuwe afspraken en vergaderingen kunt vastleggen. Alles wordt mooi bijgehouden in uw agenda.

Een praktisch dag-, week- en maandoverzicht zorgt ervoor dat u steeds in één oogopslag uw beschikbaarheid kunt raadplegen.

Contactpersonen op uw BlackBerry

Al uw contactpersonen uit Outlook worden gesynchroniseerd met uw BlackBerry. Zo kunt u vermijden dat u verschillende lijsten van contactpersonen moet aanleggen: één op uw computer en één op uw mobiel toestel.

De lijsten worden permanent gesynchroniseerd. Een nieuw contact op uw BlackBerry wordt ook aangemaakt op uw computer. Makkelijker kan niet !

Office Mail, hosted exchange, BlackBerry