Mailhosting » Office Mail » Extra diensten

Dagelijkse back-up

Dagelijkse back-up

Dagelijks wordt een veiligheidskopie genomen van alle e-mails, (eventueel kalender items, taken, ... ) die zich op dat moment in uw mailbox op de server bevinden.

Spam/virus filter

Anti-virus / Anti-spam

Het wereldwijde e-mailverkeer wordt elke dag opnieuw geplaagd door een overvloed aan virussen en ongewenste e-mails. EuroSys scant uw e-mails op virussen en spam nog voor ze in uw mailbox aankomen. Zo houden wij uw mailbox vrij van ongewenste berichten en virussen en dit zonder extra investering in software of hardware. De filters worden door ons permanent bijgewerkt en onderhouden.

Spam/virus filtering staat steeds op het Advanced niveau voor Office Mail mailboxen. Lees meer over de verschillende niveaus in spam/virus filtering.

E-mail aliassen

E-mail aliassen

Een e-mail alias op uw domein laat toe een onbeperkt aantal varianten op uw e-mailadres aan te maken (bv info@uwdomein.be, sales@uwdomein.be, admin@uwdomein.be). Deze komen uiteindelijk allemaal in dezelfde inbox terecht.

E-mail forwards

E-mail forwards

U kunt een e-mail forward aanmaken om uw mails te laten doorsturen naar uw e-mailaccount bij een andere (gratis) provider (bv. gmail, skynet, telenet). U hebt dan geen echte mailbox met opslagruimte bij EuroSys.

Out-of-office (automatisch antwoord)

Out of Office

Activeer de out-of-office functie wanneer u tijdelijk geen mails kunt raadplegen en/of beantwoorden. De afzender van de mail krijgt dan automatisch een melding (die inhoud hiervan kunt u zelf bepalen).

Gedeelde taken, kalenders, contactpersonen, mappen

Gedeelde taken, kalenders, contactpersonen, mappen

Bekijk de kalender van collega’s en plan snel en efficiënt vergaderingen. Delegeer taken naar collega’s en volg de status van de taken op ieder ogenblik op. Gemeenschappelijke documenten kunnen worden opgeslagen in gedeelde mappen, toegankelijk via Outlook 2007.