Mailhosting » Mail Plus » Algemeen

Mail Plus mailboxen

POP3 & IMAP Mailboxen

POP (Post Office Protocol) is het meest gebruikte protocol voor het overbrengen van e-mail van een server naar een client (e-mailprogramma van de gebruiker). POP3 is zo gemaakt dat een client verbinding maakt met een POP3-server en dan alle e-mails ophaalt en lokaal opslaat. Vervolgens worden de berichten verwijderd van de server en wordt de verbinding verbroken. Dit is in tegenstelling tot het modernere IMAP-systeem waar clients de berichten gewoonlijk op de IMAP-server laten staan tot de server ze expliciet verwijdert. Dit en andere eigenschappen van het IMAP-systeem laten toe dat meerdere clients toegang hebben tot dezelfde mailbox.

U kunt voor uw mailboxen zowel het POP3 als het IMAP systeem kiezen.

Grootte per mailbox

Grootte Mailboxen

Elke mailbox geeft recht op 100 MB opslagruimte. Iedere mailbox kan individueel aangepast worden met meer opslagcapaciteit. U heeft de keuze uit mailboxen met een opslagcapaciteit van 1 GB, 500 MB, 2 GB, 6 GB of 10 GB

Spam/virus filter

Anti-virus / Anti-spam

Het wereldwijde e-mailverkeer wordt elke dag opnieuw geplaagd door een overvloed aan virussen en ongewenste e-mails. EuroSys scant uw e-mails op virussen en spam nog voor ze in uw mailbox aankomen. Zo houden wij uw mailbox vrij van ongewenste berichten en virussen en dit zonder extra investering in software of hardware. De filters worden door ons permanent bijgewerkt en onderhouden.

U kunt spam/virus filtering ook uitbreiden naar het Advanced niveau. Hierbij kunt u dan zelf het filterniveau via een controlepaneel aanpassen.
Klik hier voor een overzicht van de opties.